O nama

Od vizije do rezultata. Jedinstveni način učenja daće vam samopouzdanje i znanje da krenete sami u svet izrade sajtova.

https://wpkurs.rs/wp-content/uploads/2021/02/0LOMJHHBCU530B1P.mp4

Ako je neko već uradio onda znači da to svako može da nauči ukoliko želi.

Đorđe Bojković

Founder

Vizija

Vizija svega ovoga je da, zastareo metod predavanja i učenja uz literaturu i gledanjem primera, svaki učenik radi direktno uz nadzor i bez gubljenje vremena.

Uz bilo kog programa za šerovanje ekrana mentor posmatra šta učenika šta radi. Ukoliko ne može da mu objasni direktno onda je mentor loš a ne učenik. Time smo izbegli da se preleti preko kursa a da učenik ne nauči potrebno.

Naša misija

Misija je kreiranje grupu novih mladih developera koji na ispravan i kvalitetan način rade sajtove za svoje klijente.

Kada se jednom nešto nauči kako treba onda ne postoji mogućnost zaboravljanja. U našim kursevima ne dobijate literaturu  već dobijate znanje i metode po kojima možete da naučite bukvalno sve.

  • Pravi način upotreba interneta
  • Pronalaženje rešenja
  • Konstantno unapređenje
  • Rešavanje problema
  • Učenje kako se uči
  • Kompletna edukacija

Ko je mentor?

Mentor je Đorđe. PHP programer više od 10 godina. Specijalnost mu je SEO optimizacija sajta. Vlasnik i podrška na web hosting srbija gde svakodnevno pomaže klijentima u vezi sa njihovim sajtovima, stoga najbolje razume probleme i nedumice onih koji kreću sa radom.

Sa urađenih verovatno više od stotinu sajtova (prestao da broji) može na najbolji način da prenese i pokaže šta je najbitnije u prvim trenucima izrade sajta kako bi kasniji razvoj bio lakši. 

Beskrajno strpljenje i želja da pomogne su glavne osobine koje su hiljade klijenata usluge web hosting srbija imali prilike da testiraju i uvere se. 

Po utiscima klijenata videćete da je strpljenje beskrajno i da voli svakog da nauči.