O nama

Od vizije do rezultata. Jedinstveni način učenja daće vam samopouzdanje i znanje da krenete sami u svet izrade sajtova.

Play Video

Ako je neko već uradio onda znači da to svako može da nauči ukoliko želi.

Đorđe Bojković
Founder
Vizija
Vizija svega ovoga je da, zastareo metod predavanja i učenja uz literaturu i gledanjem primera, svaki učenik radi direktno uz nadzor i bez gubljenje vremena.

Uz bilo kog programa za šerovanje ekrana mentor posmatra šta učenika šta radi. Ukoliko ne može da mu objasni direktno onda je mentor loš a ne učenik. Time smo izbegli da se preleti preko kursa a da učenik ne nauči potrebno.

Naša misija
Misija je kreiranje grupu novih mladih developera koji na ispravan i kvalitetan način rade sajtove za svoje klijente.

Kada se jednom nešto nauči kako treba onda ne postoji mogućnost zaboravljanja. U našim kursevima ne dobijate literaturu  već dobijate znanje i metode po kojima možete da naučite bukvalno sve.

Ko je mentor?

Mentor je Đorđe. PHP programer više od 10 godina. Specijalnost mu je SEO optimizacija sajta. Vlasnik i podrška na web hosting srbija gde svakodnevno pomaže klijentima u vezi sa njihovim sajtovima, stoga najbolje razume probleme i nedumice onih koji kreću sa radom.

Sa urađenih verovatno više od stotinu sajtova (prestao da broji) može na najbolji način da prenese i pokaže šta je najbitnije u prvim trenucima izrade sajta kako bi kasniji razvoj bio lakši. 

Beskrajno strpljenje i želja da pomogne su glavne osobine koje su hiljade klijenata usluge web hosting srbija imali prilike da testiraju i uvere se. 

Po utiscima klijenata videćete da je strpljenje beskrajno i da voli svakog da nauči.