Kursevi

Kursevi jedan na jedan za pravi i jedini način kvalitetnog učenja.

Starter

20.000 din

Developer

25.000 din

Master

55.000 din

Da li je potrebno predznanje?

Zavisno od kursa. U nastavku smo naveli šta je porebno za koji kurs. Kurs nije vremenski određen jer je cilj da se nauči.

Za ovaj kurs je potrebno da imate računar, internet konekciju i želju za učenjem.
Kurs traje 5 dana svakog dana po 1h minimum.

Ovaj kurs zahteva poznavanje svega iz Starter kursa i ništa više. CSS kao i HTML savladaće se osnove uz mentora i način učenja u buduće.

Master kurs zahteva osnovno poznavanje PHP programskog jezika, dobro poznavanje HTML i CSS kao i već urađen osnovni sajt u WordPressu.

Kako zapravo funkcioniše?

Stvar je prilično jednostavna, sa mentorom se dogovorite oko termina i koji program koristite. Mentor nadgleda vaš rad tako što šerujete svoj ekran pomoću koje god programa odaberete, skype, zoom, viber. U razgovoru polako kreirate sajt i prolazite oblast po oblast. Poenta je da vi  sve sami odradite a da vas navodi sam mentor a ne da vi gledate kako neko drugi radi.

U svakom paketu dobijate profesionalni hosting i domen .in.rs na kome radite sajt i odmah stičete pravo iskustvo u pravljenju sajtova na nečemu realnom.

  • Starter – naučite da pravite prezentacione sajtove i moći ćete da udovoljite ne zahtevnim klijentima.
  • Developer – moći ćete da kreirate osnovne prodavnice i da udovoljite malo zahtevnijim klijentima.
  • Master – moći ćete da udovoljite najzahtevnijim klijentima i više od ovoga jeste da postanete PHP programer.
KAKAV JE ZAPRAVO KURS
Ovo je u stvari mentorstvo jedan na jedan. Nije tradicionalni edukativni kurs i nije bilo kakav sličan sa predavanjima i testovima već konkretno prenošenje znanja sa mentora na slušaoca. Učenik sam radi uz nadzor mentora. Po završetku zna sam da uradi kompletan sajt.

“Velika pomoć u startu. Odgovor bukvalno na svako pitanje čak i više od toga. ”

Milica

“Svaki start je težak osim u ovom slučaju. Na jednostavan i prirodan način objašnjene komplikovane i kompleksne stvari.”

PECA